Culinair 


Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Als extra is de mogelijkheid bij ons kookworkshops ( van 2 tot 16 personen) te volgen, en voor zomaar genieten op een mooie of juist druilerige (zondag) middag is er de High Tea en de High Wine.

Niet bij ons slapen maar toch genieten van onze culinaire verrassingen!  Lekker bruchen, High tea-en, whiskyproeverij of dineren.....

Gelukkig mogen we nog wel bezorgen en hebben we voor gasten die bij ons slapen oplossingen bedacht binnen de regels van de RIVM!!! Alles volgens de regels dus veilig en op afstand, er worden mondkapjes door ons gedragen.


Voor gasten die niet bij ons overnachten maar toch graag genieten van al het lekkers dat Logement Doosje te bieden heeft is er de mogelijkheid om op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag een diner te bestellen (soep, hoofd dessert) De High tea (verwendoos 20,00 p.p.) of Tapas (Tapasdoos 25,00 p.p.) kan in overleg dagelijks worden gehaald of in overleg bezorgd. Niet in de herberg maar met je gezin in eigen huis uiteten..


WOKSHOPS TIJDENS CORONA NIET MOGELIJK iIN IEDER GEVAL TOT 9 FEBRUARI.


 


Vraag naar de mogelijkheden en het menu. Op vrijdag en zaterdag serveren wij een 4 gangen diner (29,50) en op de weekdagen een 3 gangen diner (24,50). Graag houden wij rekening met uw (di)eetwensen, geeft u bij de reservering door of u vegetarisch bent en/of een allergieën heeft en wij zorgen voor een heerlijke avond. 

 
Graag verzorgen wij tijdens uw verblijf bij ons uw ontbijt en het diner.
Hiervoor zijn allerlei aanbiedingen en arrangementen, deze kunt u vinden onder "arrangementen" in de menubalk.

Wij proberen zoveel mogelijk producten uit eigen tuin, milieu- en diervriendelijke producten te gebruiken.
 
 

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

De logement Doosje smaak bij u thuis!

Omdat we ook voor ieder die niet bij ons slaapt de smaak van Logement Doosje...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu