Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 19-03-2022 15:09 door Judith

We hebben ons 12,5 jarig jubileum hier gevierd en het was geweldig. Heerlijk eten. Dina en Bennie, dankjewel. En we zien jullie binnenkort voor de tapas.
Geplaatst op 06-03-2022 11:35 door Birgit&André

Wat een toplocatie met een heerlijk bed en prachtig uitzicht.
De liefde en passie van Dina en Bennie stralen uit door het hele doosje. Het diner, de whisky en ontbijt zijn door een ringetje te halen…pure producten met liefde en passie bereidt. Komen zeker nog een keer terug.
Geplaatst op 17-08-2021 08:11 door Guido Schellekens

Mijn vrouw en ik verbleven hier twee nachten in het kader van een weekendje steltlopers spotten aan het Lauwersmeer. Het verblijf in logement doosje was super ! Zeer karaktervolle kamers, heel vriendelijke uitbaters en last but not least, een gezonde, verzorgde en creatieve keuken. Heerlijk tafelen dus. Een locatie om nog eens terug te komen.
Geplaatst op 11-08-2021 09:45 door ron dijkstra

Heerlijk verblijf gehad in een heerlijke rustgevende en unieke/karakteristieke accommodatie. Super gastvrije eigenaren en Dina die heerlijk kan koken en Benny die heerlijke whisky's heeft. Absoluut een plaatsje in de top 5 van B&B in NL. Ron en Manuela uit Kerkrade
Geplaatst op 08-05-2021 21:18 door Esther & Ludo

Bijzonder verrast bij aankomst in alle opzichten! De ligging, locatie, entourage, de vriendelijkheid van Dina en Bennie. Alle lovende woorden van gasten zijn meer dan waar. We voelden ons welkom en konden vrijwel direct aan tafel. Dina is niet alleen een hartelijke gastvrouw maar ook een fantastische creatieve chefkok. Wat hebben we genoten van alle elementen van t doosje! Fantastische kamer met terras en mega uitzicht. Heerlijk bed (belangrijk na t lopen van het Pieterpad😁) chapeau voor de gastheer en vrouw. Dit maak je niet vaak mee. Wij zijn blij en komen zeker nog een keer terug om te genieten. Hartelijke groet uit Brabant. Ludo en Esther

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

Privefeestje?

Met je familie en/of vrienden een speciale gelegenheid? Op zondagmiddag kun je prive met je gezelschap...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu