Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 30-10-2019 04:07 door DarioReicy


Что-то много жалоб по работе так называемой УКП-66, кто про брак пишет, кто про несовместимость, кто про дохлые батарейки, кто про «кривые руки». Кто-то поможет, может, хотя бы с совместимостью разобраться. У нас в городе не могу их найти, а в интернет-магазинах ни чего толком про это сказать не могут, как и обслуживающая компания
Geplaatst op 23-10-2019 18:13 door Ron en Lonneke

We gaan nu voor de derde keer een nachtje naar Logementdoosje. Iedere keer weer een waar feestje! Prachtige plek, mooie accommodatie, heerlijke sfeer en je laten onderdompelen in een geweldige gastvrijheid van Dina en Bennie! Eten en drinken uit de kunst!!! We kunnen niet wachten!
Geplaatst op 21-09-2019 09:03 door Uw naamTon en Dolinda

Uw reactieWat hebben we genoten van een heerlijk arrangement. We voelden ons meteen thuis door de ongedwongen sfeer. Een heerlijke rustige plek om te onthaasten. Een lekker knappend haardvuurtje en een gezellige omgeving. Top gastheer en gastvrouw met een gezond gevoel voor humor en een heel vriendelijke en behulpzame instelling. Heerlijk verrassend gegeten van alle heerlijkheden die we hebben gekregen. Kortom, hier moet je echt naar toe.
Geplaatst op 06-05-2019 12:36 door Inge Griffioen

Net terug van een heerlijke week in het familiehuis. Wat een leuk huis en heerlijk gegeten in het restaurant. Wat een gastvrijheid en gezelligheid. Aanrader!!
Geplaatst op 17-02-2019 14:40 door Hennie

Net terug van een nachtje in logement het Doosje. Wat een aanrader om daar naartoe te gaan. Met 3 collegas een fantastische dag/avond gehad. De eigenaren stellen alles in het werk om het je naar de zin te maken, nou en dat is zeker gelukt. Wat een fantastisch leuk nachtje weg met heerlijk diner en s ochtends heerlijk ontbijt. En dat allemaal in een ongedwongen sfeertje. Dit raad ik echt iedereen aan die eens iets anders wil. In een woord geweldig!!!!!

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

speciale acties

Korting als je al eerder bijons bent geweest. Korting als je langer dan 4 nachten bij...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu