Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 26-06-2016 14:36 door Johan en Trees Wotmer

We rijden net terug van een heerlijk weekend in de pipowagen. Er was meer ruimte dan verwacht, een gezellig kacheltje, lekker geslapen. Een hoogtepunt is altijd weer het eten in de keuken bij Dina en Benny. Gastvrij, bourgonsisch, leuke muziek en het eten is elke keer weer top en verassend. Echt een aanrader om er even uit te zijn.
Geplaatst op 03-04-2016 18:18 door Peter & Rick

Vorig jaar onze 2,5 jarige relatie gevierd en dit jaar weer onze 3 jaar en 3 maanden durende relatie gevierd . Wederom zeer hartelijk ontvangen en schandalig verwend wederom weer 3 dagen feest en weer een heerlijke kamer en bed . Beslist een aanrader en volgend jaar gaan wij wederom weer onze relatie vieren bij het doosje . Datum is geserveerd , verder laten wij alles over aan Dina en Bennie , want wij weten dat het dan weer een feest is om daar te zijn.
Geplaatst op 28-03-2016 07:37 door Klaas en Femmie

Wij zijn hier zeer hartelijk ontvangen !
Het eten is gewoon fantastisch, wij hadden nog nooit tapas gehad maar echt een aanrader en dan de brunch , gewoon geen woorden voor !
Wij komen zeker nog een of meerdere keren terug met de camper! Bennie en Dinah , bedankt voor alles. Tot ziens.
Geplaatst op 14-02-2016 08:36 door Thomas en Ruth

lekker gegeten gisteravond bij Bennie en Dina. Ze zijn goed in hun vak en weten smaken te combineren als geen ander. Je voelt je erg verwent op zo'n avond. Dankjewel en tot gauw !

Thomas en Ruth
Geplaatst op 28-12-2015 11:27 door Angelique Junte

Ongeveer anderhalve week voor kerst kwam ik op de site van jullie terecht. Jullie hadden nog ruimte voor 2 personen voor het kerstdiner incl. overnachting. We hebben fantastisch lekker gegeten. Na het eten gezellig met de andere gasten rond het haardvuur een overheerlijk wijntje gedronken. Ik kom zeker nog eens terug!

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

speciale acties

Korting als je al eerder bijons bent geweest. Korting als je langer dan 4 nachten bij...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu