Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 17-02-2019 14:40 door Hennie

Net terug van een nachtje in logement “het Doosje”. Wat een aanrader om daar naartoe te gaan. Met 3 collega’s een fantastische dag/avond gehad. De eigenaren stellen alles in het werk om het je naar de zin te maken, nou en dat is zeker gelukt. Wat een fantastisch leuk nachtje weg met heerlijk diner en s ochtends heerlijk ontbijt. En dat allemaal in een ongedwongen sfeertje. Dit raad ik echt iedereen aan die eens iets anders wil. In een woord geweldig!!!!!
Geplaatst op 02-12-2018 12:32 door Annita

Goh,,,,,je stapt bij jullie binnen en je bent weg van alles & vol in de sfeer van Schotland..Dank jullie wel! Wij hebben super genoten! Ons zullen jullie zeker weer zien..!
Geplaatst op 27-08-2018 01:07 door Irene

Wat een SUPER GASTHEER EN GASTVROUW, dit soort gastvrijheid en vriendelijkheid kom je bijna nergens meer tegen! GENIETEN GENIETEN EN NOG EENS GENIETEN! Absolute AANRADER voor een iedere die ervan houdt om in de watten gelegd te worden.
Geplaatst op 19-08-2018 21:19 door John en Marion de Leede

Afgelopen week hebben wij mogen genieten op een prachtige plek van jullie gastvrijheid en culinaire kunsten. Wat een feestje,
Geplaatst op 08-09-2017 11:26 door Jolanda

Ik heb in Augustus bij jullie mogen verblijven, omdat ik meedeed aan de Workshop Steltlopers. Wat was het toch heerlijk "thuiskomen" na iedere dag rond de wadden gelopen te hebben. Wat een gastvrijheid, heerlijk eten en gezellige kamers. Ik kom zeker nog een keer terug!

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

De logement Doosje smaak bij u thuis!

Omdat we ook voor ieder die niet bij ons slaapt de smaak van Logement Doosje...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu