Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 06-07-2020 11:24 door Yolanda scheepers

Twee heerlijke dagen geweldig eten en drinken, de rust, de ambiance en de geweldige gastheer en gastvrouw een paradijsje op aarde we hebben genoten
Geplaatst op 04-07-2020 22:51 door Hendrik en Janneke

Dit was ons tweede bezoek aan dit mooie establishment (ja ja moeilijke woorden zijn ons ook niet vreemd) dit keer zijn we niet blijven slapen, maar hebben we alleen van het diner genoten. En genoten hebben we. Wederom een heerlijke maaltijd gehad! Bedankt! 6 uit 5 sterren!.
Geplaatst op 15-12-2019 18:04 door Hendrik en Janneke

We zijn afgelopen weekend wezen logeren in het logement het doosje. Het thema dit weekend was Keltisch weekend. We hebben enorm genoten van de smaak en gezelligheid. Vanaf het eerste moment bij binnenkomst tot vertrek, waren wij volledig ons zelf, en zijn heerlijk verwend. Dank jullie wel. Groetjes Hendrik en Janneke
Geplaatst op 23-10-2019 18:13 door Ron en Lonneke

We gaan nu voor de derde keer een nachtje naar Logementdoosje. Iedere keer weer een waar feestje! Prachtige plek, mooie accommodatie, heerlijke sfeer en je laten onderdompelen in een geweldige gastvrijheid van Dina en Bennie! Eten en drinken uit de kunst!!! We kunnen niet wachten!
Geplaatst op 21-09-2019 09:03 door Uw naamTon en Dolinda

Uw reactieWat hebben we genoten van een heerlijk arrangement. We voelden ons meteen thuis door de ongedwongen sfeer. Een heerlijke rustige plek om te onthaasten. Een lekker knappend haardvuurtje en een gezellige omgeving. Top gastheer en gastvrouw met een gezond gevoel voor humor en een heel vriendelijke en behulpzame instelling. Heerlijk verrassend gegeten van alle heerlijkheden die we hebben gekregen. Kortom, hier moet je echt naar toe.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

Privefeestje?

Met je familie en/of vrienden een speciale gelegenheid? Op zondagmiddag kun je prive met je gezelschap...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu