Tapas

Genieten van een heerlijke Tapas op de zondagmiddag incl. 2 drankjes Of de avond en buikvullende Tapas op zaterdag 3 en zaterdag 10 maart! Van harte welkom! Wel... lees verder »

Valentijn

Omdat je niet alleen romantisch kunt en wilt zijn op 14 februari hebben we 10 dagen lang romantiek in Logement Doosje: Een speciaal 4 gangen menu... lees verder »

Kerstmogelijkheden!

REMINDER: Genieten met een grote G ook tijdens de feestdagen in Logement Doosje: 24, 25 en 26 december,  om 13.00 uur samen met je geliefden High tea-en, voor... lees verder »

Live music bij logement doosje

Keltisch Weekend 1 t/m 3 december We hebben weer een verhalenverteller, beide avonden een liveband, heerlijk Schots en Iers eten, een whiskyproeverij, High Tea, Engels ontbijt en niet te vergeten een wandeling... lees verder »

vrije gastenverblijven op korte termijn:

Voor mogelijkheden na 11 augustus gewoon even mailen of bellen! Last minute minimaal 2 nachten met 2 personen komt incl ontbijt en diner op 100,00 per... lees verder »

Het menu voor deze week!

 Tipje van de sluier: Wel verrast worden maar toch iets weten? Woensdag, 12 juli gaan we voor het eten naar Italië Donderdag 13- en Vrijdag 14 juli, lekker... lees verder »

bonbons maken nog ruimte op 22 juli

 Zelf bonbons maken (17,50 p.p.), losse inschrijvingen mogelijk op de volgende data: zaterdag 22 juli om 11.00 uur bel... lees verder »

Pinksterweekend

 Plotseling is de Kerkuil vrij gekomen. Vind je het leuk om het nationaalpaark Lauwersmeer verkennen en houd je van lekker eten ... dan is de... lees verder »

Keltisch weekend/avond 25 februari

Vanwege het succes van ons jaarlijks Keltisch weekend op veler verzoek een extra Keltische avond! Zaterdag 25 februari een Keltische avond. Genieten van... lees verder »

Schots- en Ierse muziek, lekker eten 25 t/m 27 november

  Wie komen er? Op vrijdag: Mindert Wijnstra de verhalen verteller, Annemarie de Bie met begeleiding die heerlijke luistermuziek ten gehore brengt. ... lees verder »

24 september Bonbonworkshop

Houd je van chocolade en vind je het leuk bonbons te leren maken... We hebben nog een paar plekken op zaterdag 17 december om 13.30 uur 8... lees verder »

31 juli bij bedandbreakfast van MAX

Voor ieder die het nog niet heeft gezien, benieuwd is hoe het er bij ons aan toegaat en nieuwsgierig is naar de kamers: A.s. zondag 31... lees verder »

Proeverijweken 11 t/m 24 april

Graag overtuigen wij onze gasten dat het heerlijk is de vakantie in Frieland door te brengen. Dit doel probeert Merk Fryslan te bereiken door de... lees verder »

Valentijn

Kijk ook eens onder het kopje culinair voor de mogelijkheden zonder slapen. We hebben a.s. vrijdag, de Buizerd is nog vrij; met hemelbed, badkamer met extra diep... lees verder »

echte last minute

Vanavond door annulering (ziekte) plotseling toch ruimte. Nu: lekker dineren, overnachten en uitgebreid ontbijt voor 50,00 p.p.!!... lees verder »

live muziek!

 Uncommon Connexion komt zondag 14 februari vanaf 16.00 uur bij ons spelen. Samen met je geliefde(n) genieten van de mooie muziek, het haardvuur en je laten... lees verder »

Valentijn

Tijdens het Valentijnweekend (12, 13 en 14 februari) zijn er vele mogelijkheden voor de geliefden en verliefden,  wat te denken van: Samen heerlijk brunchen met allerhande lekkernijen voor 20,00... lees verder »

Keltisch weekend 11 t/m 13 december

  -bij aankomst vuurkorven en het brandend haardvuur -'s avonds live muziek -één avond Ierse pot (minimaal 4 gangen) -één avond al het goede voedsel van Schotland (minimaal 4... lees verder »

Last Minute mogelijkheden

In november door de week meerdere mogelijkheden. In de weekeinden loopt het al weer leuk vol! Last minute: -de overnachting -3 gangen diner -uitgebreid ontbijt 75,00 als u alleen... lees verder »

Op TV 16 juni

Vind je het leuk te zien waar je terecht komt omdat je bij ons hebt geboekt? Ben je al vaker bij ons geweest en ons nog... lees verder »

weekend voor whisky liefhebbers

 Je hoeft geen kenner te zijn om te kunnen genieten!   6 maart een 4 gangen whisky diner, bij elke gang een bijpassende whisky Met een amuse en de... lees verder »

Wij doen mee aan Bed en breakfast van MAX

Leuke mededeling, de datum is bekend!! Kijken jullie ook op vrijdag 13 februari, NPO1 ? Uitzending van omroep MAX Bed en Breakfast met Logement Doosje. Eindelijk mogen... lees verder »

Kerst en oud&nieuw

Tijdens de kerstvakantie....... is het mogelijk bij ons een Engels ontbijt te gebruiken, ook als u niet bij ons heeft geslapen, voor 15,00 p.p. Of de Tapas Brunch, allemaal... lees verder »

Keltisch weekend 12 t/m 14 december

Nog plaats: 12 december Iers eten met verhalenverteller en afsluiten met livemuziek van de band Ó Chroi, voor 35,00 p.p. 13 december in de middag een High tea met zoeten en hartige gerechtjes, voor 22,50... lees verder »

last minute

We hebben de volgende wel heel interessante aanbieding bij aankomst binnen 5 dagen (last-minute): Voor 50,00 p.p.p.nacht met Half-Pension in de gastenverblijven  of 45,00 p.p.p.nacht met half-pension... lees verder »

Buitenom bij Logement Doosje

Helemaal in zomer en vakantiestemming, heeft onze dochter dit filmpje gemaakt, met de titel Buitenom bij Logement Doosje. Hopelijk brengt jullie ook in de Logement Doosje-stemming! https://www.youtube.com/watch?v=LmlLlc_oKkw... lees verder »

zoover award 2014

 We willen iedereen hartelijk danken voor de lieve en leuke resensies op zoover. We hebben dit jaar weer een ZOOVER Award gewonnen!!... lees verder »

Facebook-aktie

Alleen voor onze facebook-likers, speciale maart aktie zie: het linkje bovenaan deze pagina van facebook ... lees verder »

Happen van de plank.

De kaart voor bij de openhaard is klaar. Vooruit je kunt de plankjes ook bestellen als roomservice.... Hollands plankje, bloemkoolsoepje met Bleu de Wolvega, bitterballen met... lees verder »

Beste wensen!

 Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen en een liefdevol 2014!... lees verder »

Een geheime kamer!

We hebben een geheime kamer........ Als je met je ouders in de Steenuil slaapt, krijg je van ons een kaart om de sleutel te vinden. Maaaaar... lees verder »

kerstmaand ideeŽn!

 Deze maand allemaal leuke ideeën om met elkaar kerst te vieren, voor te bereiden en het heerlijke warme gevoel wat bij kerst hoort te krijgen.... lees verder »

3 sterren!

 Met gepaste trots presenteren wij u: Vanmorgen ontvingen wij de mevrouw van het bedrijfschap in verband met onze hotelclassificatie. In al haar wijsheid heeft zij besloten... lees verder »

de nieuwe huiskamer

 De "nieuwe huiskamer" is klaar, heerlijk met elkaar rond de haard, juist saampjes in een hoejke, met vrienden een avondje Tapassen of met je kinderen... lees verder »

De winnaar van het romantisch nachtje weg is bekend!

Voor wie meedeed aan de facebook aktie............ 800 likes. De winnaar is bekend! Esther Vreugdenhil Ze heeft een nachtje weg in één van onze gastenverblijven gewonnen, maar dat... lees verder »

Ons receptendoosje

 Voor iedereen die graag wat geheimen uit onze keuken wil weten........ Onze dochter Kayleigh is bezig met het samenstellen van een kookboek. Om iedereen alvast... lees verder »

De nieuwe Web-site online

 Vanaf 12 juli is het dan zover, na veel overleg, teksten maken, foto's schieten en veel energie van Thomas, Kayleigh en natuurlijk ook van onszelf,... lees verder »

Jubileum actie ter ere van ons 5 jarig bestaan!

Voor onze gasten, voor geïnteresseerden, liefhebbers van het goede leven, romantici, een middagje er tussen uit, een nachtje weg, een korte of lange vakantie.....  5... lees verder »

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

Tapas

Genieten van een heerlijke Tapas op de zondagmiddag incl. 2 drankjes Of de avond en buikvullende...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu