Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 17-01-2014 16:26 door Hans & Karin

Lieve Familie,
Nogmaals willen wij jullie bedanken voor de mooie dagen eind december. We zijn heerlijk uitgerust aan een mooi nieuw jaar begonnen.
De dagen waren heerlijk gevuld met luieren op de kamer, zitten en praten bij de open haard, boekjes lezen, spelletjes doen, lekker eten en drinken. En voor het eerst aan de Whisky, gelukkig is er bij jullie genoeg te proeven. Gelukkig weten we zeker dat we eind van het jaar weer "mogen" komen om samen weer de start van een volgend mooi jaar te vieren.
Liefs Hans & Karin en natuurlijk Lara
Geplaatst op 24-12-2013 17:57 door Harm en Janneke Timmer

Berste Dina en Bennie,

t'Ja het is al weer even geleden dat we bij jullie waren. Het was een kort maar intens verblijf. We hadden wat te vieren en jullie hebben dat tot een feest gemaakt. De warmte en betrokkenheid van jullie was geweldig. We hebben uiteraard onze familie en vrienden attent gemaakt op het Doosje maar ook wij komen graag terug.
Fijne feestdagen en een hoopvol 2014

Janneke en Harm Timmer
Geplaatst op 12-12-2013 09:57 door Janiene Adema

Hallo Dina en Bennie,

Bedankt voor het heerlijke eten, gastvrijheid mooie kamer! Het is echt een aanrader voor iedereen. Je kunt het niet uitleggen je moet het gewoon meemaken

Bedankt,

Richard en Janiene adema
Geplaatst op 11-11-2013 09:28 door Nicolet OnnesHierbij wil ik jullie de link naar het youtube filmpje sturen dat we gemaakt hebben afgelopen weekend. We hebben zoveel plezier gehad afgelopen weekend en willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid.

http://www.youtube.com/watch?v=3dssva_EWDQ&feature=share&list=UUGohUK_kXIg7rHIVja0q-Kw

Geplaatst op 12-10-2013 16:57 door Anita Huisman

Beste Dina en Bennie, mijn ouders (Kees en Dinie Bregman) kwamen erg enthousiast thuis van een onvergetelijk arrangement in jullie Doosje. Dankzij jullie is onze verrassing bijzonder geslaagd. Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen en gezelligheid! Groetjes, Anita Huisman

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu