Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 13-08-2012 11:21 door Ype & Gea

Dina, Bennie en familie heel veel dank voor een onvergetelijke maaltijd, overnachting op de gezellige minicamping (we werden wel in de gaten gehouden of kwam dat door onze minitent ? ;-)) en een goed ontbijt. Het mee mogen koken vonden we helemaal geweldig en uitermate leerzaam! Hartelijke groet uit Groningen.
Geplaatst op 31-07-2012 18:37 door Anita en Anton en Misia

Hallo dina en bennie, bij deze willen we jullie nog bedanken voor de gezellige en gastvrije week die wij bij jullie gehad hebben. Het lekker eten(voor het eerst bloemetjes gegeten) , gezelligheid bij de open haard, handboogschieten, de steen en kerkuio etc.
De stilte heeft ons goed gedaan.
Onze Misia heeft zich ook prima vermaakt lekker rondstruinen en snuffelen en in zijn mandje bij de open haard.
Wanneer ons huisje klaar is komen wij beslist weer terug om dan weer eens te onthaasten.
We keep in touch

Anton, Anita en Misia
Geplaatst op 27-06-2012 16:08 door Theo, Ineke en Dopey

Hallo lieve Dina en Benny, wat hebben we genoten van alles wat jullie te bieden hadden in het Doosje, een verwen-arrangement, dat je stoutste verwachtingen overtrof. Echt culinaire hoogstandjes, onze complimenten hoor! Verder de sfeer en de hartelijkheid waarmee jullie de gasten tegemoet treden, we komen beslist terug en dat hopen wij echt! Liefs en groeten vanuit Andijk.
Geplaatst op 22-06-2012 13:28 door Dirk & Mady + Bono

Beste Dina & Bennie, kids en beestebboel.
Dat wij als eerste de pipowagen mochten bezetten was voor ons een hele eer en daarna de bruid suite na zoveel jaren huwelijk was helemaal super. De gastvrijheid die wij de afgelopen dagen ( verwen arrangement ) hebben mogen ervaren was geweldig. De wandel en fiets mogelijkheden met de stilte en de rust hebben ons na een drukke tijd zeer goed gedaan.Ontbijt , diner en nazitten bij de open haard is van ongekende klasse. Met muziek van Bruce Springsteen ( seeger session ) maakte het helemaal compleet. De complimenten voor de smaak van eten en muziek, een groet uit Koog a/d Zaan.
P.s. Een lieve groet van Bono aan Teuntje.
Geplaatst op 20-06-2012 20:09 door Lange Dame

Hoi Dina,

Afgelopen zondag trakteerde mijn vriendin mijn 2 dochters op een High Tea in jullie boerderij! Wat hebben we genoten van al het lekkers en van jullie bijzondere locatie. Indrukwekkend vonden we dat jullie de sfeer van het oorspronkelijke hebben weten te behouden. Compliment hiervoor! Ik hoop dat er nog veel gasten mogen genieten van jullie heerlijkheden, de prachtige boerderij en de plek.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu