Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 22-06-2012 13:28 door Dirk & Mady + Bono

Beste Dina & Bennie, kids en beestebboel.
Dat wij als eerste de pipowagen mochten bezetten was voor ons een hele eer en daarna de bruid suite na zoveel jaren huwelijk was helemaal super. De gastvrijheid die wij de afgelopen dagen ( verwen arrangement ) hebben mogen ervaren was geweldig. De wandel en fiets mogelijkheden met de stilte en de rust hebben ons na een drukke tijd zeer goed gedaan.Ontbijt , diner en nazitten bij de open haard is van ongekende klasse. Met muziek van Bruce Springsteen ( seeger session ) maakte het helemaal compleet. De complimenten voor de smaak van eten en muziek, een groet uit Koog a/d Zaan.
P.s. Een lieve groet van Bono aan Teuntje.
Geplaatst op 20-06-2012 20:09 door Lange Dame

Hoi Dina,

Afgelopen zondag trakteerde mijn vriendin mijn 2 dochters op een High Tea in jullie boerderij! Wat hebben we genoten van al het lekkers en van jullie bijzondere locatie. Indrukwekkend vonden we dat jullie de sfeer van het oorspronkelijke hebben weten te behouden. Compliment hiervoor! Ik hoop dat er nog veel gasten mogen genieten van jullie heerlijkheden, de prachtige boerderij en de plek.
Geplaatst op 07-05-2012 21:57 door saskia,linda, mirjam en mama trix

Wat een heerlijk begin van een heel gezellig weekend. alles wat je ons voorschotelde was zo lekker. We hebben er erg van genoten en vinden dat jullie het ontzettend mooi voor elkaar hebben. wat een plezier om dat te mogen meemaken!! dank jullie wel, groeten van ons alle vier.
Geplaatst op 07-04-2012 22:10 door Annerieke

We hebben het gistermiddag erg leuk gehad tijdens de high tea bij de open haard. Bijzondere locatie, leuk voor de kinderen en het eten was heerlijk! Bedankt.
Geplaatst op 24-03-2012 14:36 door RenĂ© en Tanya

Na een week weer thuis te zijn beseffen we pas hoe ontzettend leuk en lekker het allemaal was. De gastvrijheid, het verblijf en de kookkunsten van jullie beide... Het contact met de andere gasten bij de open haard... echt super! Tot de volgende keer!

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu