Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 31-12-2011 11:05 door p de jong

hallo allemaal wij wensen jullie ook een prettige jaaarwisseling en een gezond nieuwjaar en veel gasten toe we hebben van de zomer genoten na de woonboot wat niets was hoop tot volgend jaar gr rene ,petra,kiki de jong uit lisse
Geplaatst op 28-12-2011 09:45 door John, Suus & Mira

Lieverds,
We missen jullie, waarom is ons kerst verwenweekend zo snel voorbij gegaan? We zijn hier nog aant nagenieten en wachten met smart op de foto's van Yvonne & Kitty. We zijn al aant denken over ons volgende bezoek, dan nemen we Sep ook mee.....doeiiiiii liefs uit Beuningen
Geplaatst op 07-11-2011 20:20 door Paul Schrieken en Gerrie van Kessel

Hallo Dina en Bennie,
We hebben al het e.e.a. in het schrift geschreven maar willen nogmaals kwijt dat we zo ongelofelijk genoten hebben van het crisisarrangement bij jullie.
We waren inderdaad toe aan ontspanning en dat hebben we volop gekregen. Heerlijk gegeten zowel 's ochtends als 's avonds, en het heerlijke voor- en naborrelen bij de vuurplaats is ook iets om niet licht te vergeten. Nogmaals onze dank en zeker tot ziens.
Groeten Paul en Gerrie
Geplaatst op 23-10-2011 19:06 door Diana

Onthaasten, het is maar een woord, wij hebben 2 dagen gelogeerd bij jullie. We zijn even tot rust gekomen met ons gezin. Onze kids, Bo, onze hond hebben het super gehad! Ook wij hebben genoten!
Van de ontvangst met chocofondue, het ontbijt, diner & vergeet ook de gastvrouw & gastheer niet! Het ontbreekt aan niets, een AANRADER!!!!!!!!
Geplaatst op 23-10-2011 13:10 door Carla Bennink

M'n twee dochters en ik hebben hier 5 nachten gelogeerd en we hebben genoten! De gezelligheid, het paardrijden met Cristina, de rust, het lekkere ontbijt, teveel om op te noemen! We komen zeker een keer terug! Hartelijke groeten, Laura, Sophie en Carla.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu