Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 31-01-2012 21:40 door Agnes en Teun

Wat een super weekend. Het was geweldig bij Bennie, Dina en de kinderen. Mooie boerderij en heel lekker eten. Pure verwennerij. Het voelt als een warme deken. Wil je tot rust komen dan is dit de plaats.
Geplaatst op 26-01-2012 22:56 door christianne en rene

af en toe nog heimwee naar de heerlijke tijd in t doosje.....wat een rust en verwennerij, genoten van een geweldige keuken.....het was een goed begin van 2012!!
Geplaatst op 31-12-2011 11:05 door p de jong

hallo allemaal wij wensen jullie ook een prettige jaaarwisseling en een gezond nieuwjaar en veel gasten toe we hebben van de zomer genoten na de woonboot wat niets was hoop tot volgend jaar gr rene ,petra,kiki de jong uit lisse
Geplaatst op 28-12-2011 09:45 door John, Suus & Mira

Lieverds,
We missen jullie, waarom is ons kerst verwenweekend zo snel voorbij gegaan? We zijn hier nog aant nagenieten en wachten met smart op de foto's van Yvonne & Kitty. We zijn al aant denken over ons volgende bezoek, dan nemen we Sep ook mee.....doeiiiiii liefs uit Beuningen
Geplaatst op 07-11-2011 20:20 door Paul Schrieken en Gerrie van Kessel

Hallo Dina en Bennie,
We hebben al het e.e.a. in het schrift geschreven maar willen nogmaals kwijt dat we zo ongelofelijk genoten hebben van het crisisarrangement bij jullie.
We waren inderdaad toe aan ontspanning en dat hebben we volop gekregen. Heerlijk gegeten zowel 's ochtends als 's avonds, en het heerlijke voor- en naborrelen bij de vuurplaats is ook iets om niet licht te vergeten. Nogmaals onze dank en zeker tot ziens.
Groeten Paul en Gerrie

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu