Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 05-10-2011 08:56 door Quirine

we hebben een overheerlijke high tea gehad gisteren! zalige hapjes, heerlijke plek en een super ontvangst en verwennerij! het was echt geweldig! nogmaals hartelijk dank voor de goede service en overheerlijke hapjes!
Geplaatst op 03-10-2011 19:23 door Auke en Debby Faas

Vandaag 3oktober 2011 terug gekomen van 3 heerlijke dagen bij Bennie en Dina.Wat was dit heerlijk,een grote verwennerij en een zeer warm en enthousiast personeel.
Het eten was zalig en daarna een afzakkertje bij het openhaard maakte het helemaal af.Jongens wat zijn jullie hier super geschikt voor,wij komen terug.....reken maar!!!!!!
Geplaatst op 12-09-2011 21:10 door Herman & Kelly

Het is er even helemaal uit zijn. Midden in het schone platte land. Genieten van elkaar, de sfeervolle ambiance, culinaire geneugten en mensen met passie en rust.
Geplaatst op 12-09-2011 21:00 door Jantine Carter

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad. De warmte en gezelligheid die er hangt, is geweldig. Het eten was heerlijk. En 's avonds heerlijk bij het haardvuur zitten. En Dina en Bennie zijn ook geweldig, fantastische mensen. Het was gewoon puur genieten. Deze logement is zeker een aanrader. De aankleding van alle ruimtes was ook super, echt mooi.
Geplaatst op 25-07-2011 13:42 door Eelko Lommers

Fantastisch genoten en uitgerust. Mooie locatie, fijne mensen, goede sfeer, uitstekend eten en een enorm ontspannende en fijne vakantie. Bennie en Dina Jullie hebben het goed voor elkaar.! Een aanrader.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu