Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 23-10-2011 19:06 door Diana

Onthaasten, het is maar een woord, wij hebben 2 dagen gelogeerd bij jullie. We zijn even tot rust gekomen met ons gezin. Onze kids, Bo, onze hond hebben het super gehad! Ook wij hebben genoten!
Van de ontvangst met chocofondue, het ontbijt, diner & vergeet ook de gastvrouw & gastheer niet! Het ontbreekt aan niets, een AANRADER!!!!!!!!
Geplaatst op 23-10-2011 13:10 door Carla Bennink

M'n twee dochters en ik hebben hier 5 nachten gelogeerd en we hebben genoten! De gezelligheid, het paardrijden met Cristina, de rust, het lekkere ontbijt, teveel om op te noemen! We komen zeker een keer terug! Hartelijke groeten, Laura, Sophie en Carla.
Geplaatst op 05-10-2011 08:56 door Quirine

we hebben een overheerlijke high tea gehad gisteren! zalige hapjes, heerlijke plek en een super ontvangst en verwennerij! het was echt geweldig! nogmaals hartelijk dank voor de goede service en overheerlijke hapjes!
Geplaatst op 03-10-2011 19:23 door Auke en Debby Faas

Vandaag 3oktober 2011 terug gekomen van 3 heerlijke dagen bij Bennie en Dina.Wat was dit heerlijk,een grote verwennerij en een zeer warm en enthousiast personeel.
Het eten was zalig en daarna een afzakkertje bij het openhaard maakte het helemaal af.Jongens wat zijn jullie hier super geschikt voor,wij komen terug.....reken maar!!!!!!
Geplaatst op 12-09-2011 21:10 door Herman & Kelly

Het is er even helemaal uit zijn. Midden in het schone platte land. Genieten van elkaar, de sfeervolle ambiance, culinaire geneugten en mensen met passie en rust.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu