Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 04-07-2011 12:27 door leny weener

2/3 juli 2011. Een geweldig familie-weekend in familiehuis, logementen en camping gehad.
We hebbeb echt genoten van de tapas, de sfeer en elkaar. Bennie en Dina zijn onvermoeibaar en niets is teveel. Het ontbijt was ook weer een feestje op zich.
We zullen hier nog lang van nagenieten. Zeker omdat ook vader en moeder van 81 en 86 erbij waren en voor het eerst in hun 56 jarig huwelijk buiten de deur geslapen hebben in de Royal room. Dat wil wat zeggen over de sfeer en de ontvangst! En wij gaan samen zeker nog eens logeren en wie weet ook nog eens met de hele familie, want iedereen was echt uit.
Geplaatst op 02-07-2011 20:33 door Paulien van Arkel.

Wij vonden dit hele leuke gezellige dagen in logement "HET DOOSJE".
We zijn erg leuk en aardig ontvangen, kregen iedere morgen een heerlijk ontbijt van Bennie. Iedere avond een heerlijk diner van Dina, en ja het werkt dus verslavend want wij gaan weer eens terug. Het was heerlijk het smaakte allemaal verrukkelijk. Met bewondeling hebben wij alles gadegeslagen, wat een energie deze mensen uitstralen niets is hun teveel. Dit zijn gewoon bijzonder lieve leuke aardige mensen die er alles aandoen om je een leuke vakantie te bezorgen.
Een barbeque, wat smaakte dat heerlijk, en als we het leuk vonden konden we s'avonds bij de open haard nog even nadromen van het lekkere eten en uitstapjes Het was elke dag een feestje om bij Bennie en Dina te mogen eten. Wij komen zeker terug, en vandaag op een paard gereden, nooit gedacht toch gedaan, super leuk, dank jullie hartelijk voor alles!!!
Lieve groeten van Arie en Paulien.
Ik stuur de foto's nog naar jullie toe per email !!!
Geplaatst op 15-06-2011 11:41 door Peter

We hebben een heerlijk 'BOER-GONDISCH ' weekend gehad...
tot de volgende keer!
groet, Tamar, Peter, Marjan
Geplaatst op 05-06-2011 00:26 door Fam. Topal

Hallo,
Danke für den wunderbaren Aufenthalt und das exzellente Essen. Wir haben uns bei Euch sehr gut erholt. Unsere Kinder sind ganz traurig, dass die Zeit schon vorbei ist.
Lieber Gruß,
Fam. Topal
Geplaatst op 31-05-2011 23:09 door Henk en Rinet Veenstra

Van aankomst tot het uitgezwaaid worden is bijna niet te beschrijven. Dit moet je meemaken. In een woord voor ons was het ":Geweldig".

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu