Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 03-03-2011 14:30 door Joyce enTon

Verwennerij met een hoofdletter V!!!

Dina en Bennie doen er alles aan om het je naar de zin te maken, kacheltje stond aan toen we arriveerden, kaarsjes aangestoken in de kamer, hout werd gehakt en de openhaard aangestoken, flesje champagne erbij, koken voor de gasten, ontbijt op bed, niets is te gek!

Ondanks mijn beginnende griep en het vieze miezerige weer buiten, konden we niet beter in de watten gelegd worden...

Dina en Bennie heel erg bedankt voor een heerlijk weekend!

Groetjes uit Alkmaar,
Ton en Joyce
Geplaatst op 28-02-2011 10:07 door esther esser

We zijn net terug van een heerlijk familieweekend in het leuke familiehuis. Onze ouders waren erg blij met de royal room, en de meisjes in hun "roosjes kamer". We hebben erg genoten en heerlijk rustig aan gedaan, een prima plek om te relaxen. Bedankt voor het goed verzorgde ontbijt in de gezellige ruimte.
Fijn!!
Geplaatst op 18-02-2011 22:02 door jolanda haaring

het was een kado voor mijn ouders en een verrassing dat alle kinderen en alle kleinkinderen ook aanwezig waren het hele weekend. Het was toppie het sneeuwde nog en het was ook behoorlijk koud maar binnen was het oergezellig en lekker warm. Iedereen heeft genoten, superrrrrr
Geplaatst op 05-02-2011 22:28 door Jeroen en Karin

We hebben een heerlijk familieweekend achter de rug in logement Doosje. Omdat onze (schoon)moeder 70 werd, gingen we met de hele familie op pad en het was een groot succes! De prachtige kamers, de high tea, de tapas workshop, karaoke op de 'binnenplaats', het mogen helpen met voeren van de beestjes en vooral de goede zorgen van Dina en Bennie maakte dat iedereen heeft genoten heeft. Echt super!
Geplaatst op 03-01-2011 22:18 door Ellis, Lei, Django en Jenny

We hebben het nieuwe jaar weer ingeluid in het doosje en net zoals vorig jaar was het weer een heerlijke verwennerij van de bovenste plank. Julie zijn top gastheer en vrouw en weten de mensen zo te verzorgen dat ze zich thuis voelen. Ondanks de koude dagen voelde we de warmte die jullie uit stralen (en de openhaard ook natuurlijk) De reis helemaal uit het zuiden was het meer dan waard. Bedankt en misschien tot dit jaar weer.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu