Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 05-06-2011 00:26 door Fam. Topal

Hallo,
Danke für den wunderbaren Aufenthalt und das exzellente Essen. Wir haben uns bei Euch sehr gut erholt. Unsere Kinder sind ganz traurig, dass die Zeit schon vorbei ist.
Lieber Gruß,
Fam. Topal
Geplaatst op 31-05-2011 23:09 door Henk en Rinet Veenstra

Van aankomst tot het uitgezwaaid worden is bijna niet te beschrijven. Dit moet je meemaken. In een woord voor ons was het ":Geweldig".
Geplaatst op 07-04-2011 22:30 door Henk en Wilma Dekker

Onze verwenweek in jullie ‘Doosje’ is echt een feest geworden. Wij waren verrast door jullie warme gastvrijheid en persoonlijke benadering waardoor we ons direct ‘thuis’ voelden. Ook lof voor het mooie en sfeervolle appartement en de dagelijkse culinaire verwennerij. Voor ons was het diner in het sfeervolle restaurantje waarbij we steeds weer verrast werden met heerlijke culinaire creaties echt een dagelijks hoogtepunt. Erg leuk dat we een keer met jullie hele gezin hebben kunnen dineren. Ook hebben wij bijzonder genoten van de gezellige uren rond het haardvuur op de deel, ons warmend aan het vuur en de heerlijke whisky's. Ook niet te vergeten mijn eerste paardrijles in mijn leven en de lessen boogschieten van Bennie. Jullie zien ons zeker weer terug.
Groeten van Henk en Wilma
Geplaatst op 21-03-2011 11:25 door Sophie en Baldu

Zoals gezegd en geschreven door velen vóór ons, en velen die na ons zullen komen, was dit weekend voor ons ronduit heerlijk. Gastvrijheid zou ik bijna een verkeerd woord noemen, en er iets anders voor verzinnen zoals gast-verwen-heid of zoiets. We kunnen er veel of weinig woorden aan besteden, maar wat blijft is de herinnering en een wens naar herhaling. Omdat men wel eens zegt: de liefde van de man gaat door de maag, wil ik nog even in het bijnzonder een lofzang uiten richting de heerlijke culinaire hoogstandjes die jullie ons voorschotelden. Als echte lekkerbekken hebben we alles natuurlijk met hart en ziel op gegeten. We hebben zelfs de vingers gebruikt om potjes leeg te maken :)

groetjes, en tot een volgende keer
Sophie en Baldu uit het verre Landgraaf
Geplaatst op 16-03-2011 13:30 door Lia en Hans

Het 'Verwenarrangement" voor mijn vrouw en ik van de afgelopen 3 dagen was 100% geslaagd.
Mooie kamer, rustig, HEERLIJK eten, voortreffelijke gastvrouw en gastheer. Een goed adres om door te geven en voor ons een optie om een keer met de familie te doen. Dina en bennie BEDANKT.
Groetjes uit Doetinchem
Lia en Hans

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu