Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 05-02-2011 22:28 door Jeroen en Karin

We hebben een heerlijk familieweekend achter de rug in logement Doosje. Omdat onze (schoon)moeder 70 werd, gingen we met de hele familie op pad en het was een groot succes! De prachtige kamers, de high tea, de tapas workshop, karaoke op de 'binnenplaats', het mogen helpen met voeren van de beestjes en vooral de goede zorgen van Dina en Bennie maakte dat iedereen heeft genoten heeft. Echt super!
Geplaatst op 03-01-2011 22:18 door Ellis, Lei, Django en Jenny

We hebben het nieuwe jaar weer ingeluid in het doosje en net zoals vorig jaar was het weer een heerlijke verwennerij van de bovenste plank. Julie zijn top gastheer en vrouw en weten de mensen zo te verzorgen dat ze zich thuis voelen. Ondanks de koude dagen voelde we de warmte die jullie uit stralen (en de openhaard ook natuurlijk) De reis helemaal uit het zuiden was het meer dan waard. Bedankt en misschien tot dit jaar weer.
Geplaatst op 14-11-2010 16:08 door nettie en peter

Wij zijn dit weekend(13/14 nov) een middag/avond /nacht te gast geweest bij Dina en Benny, hadden al veel gehoord van mijn broer(jaap bethe) heel positief allemaal, maar het overtrof onze stoutste verwachtingen, het was echt in één woord GEWELDIG!! Wat een enorm warm welkom en zo gastvrij ontvangen worden , word je niet vaak, eigenlijk maar zelden. Ook is het te zien en te merken dat Dina en Benny het met zoveel plezier en enthousiasme doen, dat is echt heel leuk om te ervaren. We hebben enorm genoten van alles en willen jullie daar heel erg voor bedanken, we hadden dit weekend echt even nodig en kunnen nu weer met volle energie verder gaan.
Wij wensen jullie heel veel plezier in Schotland.
groetjes nettie en peter en we komen zeker terug!!
Geplaatst op 10-11-2010 13:29 door Judith Emmelkamp

heel vervelend hoor zo'n verwenweekend.... zomaar in the middel of nowhere.... met lekker eten (die thaise soep, rececpt aub!) heerlijk relaxen bij de open haard en je meteen thuis voelen door de gastvrije Dina en Bennie. En wat een mooie natuur zeg. Nee dank u voor mij hoeft zo'n weekend niet meer... hahaha
lieve groetjes Frank en Judith
ps een hele fijne vakantie gewenst!
Geplaatst op 29-10-2010 07:54 door floor de graaf-stoop


bij het zien van de website, vielen wij al voor de charme van Logement Doosje. Veel positieve reacties gelezen her en der op 't internet, dan kan dat alleen maar tegenvallen zou je denken.
Maar nee hoor Dina en Bennie maakten alles waar. Een gastvrije ontvangst,een ongedwongen sfeer,en ze hebben beiden een prettig gevoel voor humor. de kamers zijn mooi en sfeervol , Ze serveren heerlijk eten . In het menu werd rekening gehouden met onze eetwensen en werd meteen aangepast .
En s'avonds met zijn allen afsluiten rond de openhaard met een kopje koffie en een likeurtje, helemaal TOP !
Ik denk zo maar dat dit niet ons laatste bezoek is geweest

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu