Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 08-08-2010 20:44 door Marleen en Jozef en Tika uit Meulebeke West-Vlaanderen BelgiĆ«

Nog nooit zo lekker gegeten ... nog nooit zo een gastvrijheid meegemaakt als bij Dina en Bennie in het Logementdoosje. Heel toevallig ontdekt op internet, onmiddellijk verliefd geworden aan de hand van hun website op de boerderij en de mooie natuur van het hoge Noorden van Friesland, maar woorden schieten ons te kort om te beschrijven hoe we het echt hebben beleefd ... dat moet je gewoon zelf eens meemaken. Een plaats om zeker eens terug te komen. Ook wij willen samen met alle andere gasten Dina en Bennie onderdompelen in een bad van goeie complimentjes. Wij maken alvast reclame in West-Vlaanderen bij familie en kennissen. Bedankt om ons zo te verwennen voor ons 30 jaar trouwjubileum. Ook voor onze hond was het een plezier om daar een paar dagen te mogen zijn. Wij komen alvast nog eens terug ...

Geplaatst op 07-08-2010 21:40 door Ilonka en MP

Hallo Bennie en Dina, we zijn vandaag, onaangekondigt, nog even bij jullie langs geweest om de laatste puntjes op de i te zetten voor ons vriendenweekend in september. We hebben afgelopen januari (ten tijde van 40 cm sneeuw) het programma voor ons weekend met jullie besproken. Wat we heel bijzonder vonden is dat jullie hetgeen we hebben besproken feilloos naar boven wisten te halen. Niet alleen ons programma bij jullie, maar eigelijk alle activiteiten die we dat weekend gaan doen. Nogmaals heel bijzonder, chapeau.
We kijken uit naar ons weekend bij jullie en na het lezen van de mooie woorden in de reacties van mensen die bij jullie hebben we er alleen nog maar meer zin in. Eigenlijk weten we nu al dat het niet meer stuk kan. (Als je toch besluit de biefstukken voor iedereen op de eerste avond te doen kom ik je met alle plezier helpen)
Tot gauw, groeten Ilonka en MP
Geplaatst op 04-08-2010 21:23 door Angelica & Arthur

Nogmaals super bedankt voor het verwen-arrangement afgelopen weekend!!
Wij, en onze honden vonden het geweldig, maar zij missen Bas wel een beetje!!!
Hopelijk kunnen jullie Bas en zijn Pa &Ma en de Duitse familie (Ralpf& zijn vrouw en zoon & hond Milu) mog de hartelijke groeten doen van uit Driebergen...
Groetjes, Arthur & Angelica, Spock & Bickel.
Geplaatst op 01-08-2010 20:14 door roel en ria

lieve benny en dina,
Wat hebben wij een geweldige week bij jullie gehad!!!!!!!ik kwam als een gestreste kip en ging helemaal rustig naar huis,maar jullie zijn geweldig,wat een liefde wat een zorg,we waren een grote fam.rond de ope haard,nog nooit hebben wij zo veel plezier en gezelligheid gehad,en wat kunnen jullie koken zeg.
jullie verstaan het vak,echt klasse hoor als je mensen zo weet te verwennen,wij hopen dat jullie zo doorgaan dan komen wij terug heel graag zelfs.
Lieve benny en dina BEDANKT voor jullie gastvrijheid,onze honden missen de vrijheid ja lieffie.s die mochten ook alles bij jullie,bedankt en tot snel.
lieve groetjes van roel en ria amigo en dribbel


Als je op deze link klikt kan je wat foto's van onze vakantie bekijken: http://www.mijnalbum.nl/Album=UA6Y6CZ7
Geplaatst op 19-07-2010 22:19 door Axa en Dirk

Tja wat moett je nu weer na een week doosje schrijven als reactie op een week doosje want alles is denk ik al eens gezegd??

Jajaja ik weet het. de HELE familie( incl Christina) laten je het woord gast als GAST met hoofdletters, inclusief punten en uitroeptekens beleven.

Tot het lustrum

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu