Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 10-08-2010 12:33 door Jackie Demoitie

Een paar maanden geleden werd ik verrast door mijn geliefde met een all-in verwenarrangement bij 't doosje. Enthousiast werden wij bij aankomst verwelkomd door spontane Dina en Bennie die na een persoonlijke rondleiding de open haard al hadden aangestoken. Al mijn veeleisende culinaire wensen werden zonder omhaal met enorme creativiteit verwerkt in een door hen zelf samengesteld en bereid 3-gangenmenu: Menu d'amour. Deze hartverwarmende ontvangst in landelijke sfeervolle omgeving inclusief authentiek schorre kraaiende haan in vroege morgenstond konden wij onze 8-jarige dochter Annemé niet onthouden. Inmiddels zijn mobiele telefoonnummers, post-, Hyves- en e-mailadressen uitgewisseld ter herinnering van vastgelegd beeldmateriaal van o.a. fotogeniek beestenspul Kwiebus, Polleke, Snuiter, Stuiter, Diesel, Zorro, Chester, Teuntje en activiteiten in zwembad, op trampoline, grasmaaier rijden, handboogschieten, tentje opzetten/afbreken, luieren in hangmat, pannekoek versieren, smullen van wentelteefjes van Fries suikerbrood(!) en picknicken. Een onvergetelijke ongecompliceerde zorgeloze gezinszomervakantie gecompleteerd door aanwezigheid van onze trouwe viervoeter Golden Retriever Stuffie. Familie De Ruiter: Graag tot volgend jaar in Warfstermolen! Fam. De Ruiter: graag tot volgend jaar!
Liefs van ons 3-tjes, Jackie
Geplaatst op 09-08-2010 13:52 door Nicolette

Beste Dina en Bennie, wat een accommodatie en perfecte verzorging van jullie allen, heel hartelijk dank!!!!
We waren met een grote groep maar niets was teveel en we hebben genoten! Mens en dier vermoed ik, onze hond Sam is tot op heden nog helemaal gevloerd.
Heel veel succes met alles en met genoegen kijken we terug op een leuk en gezellig weekend dankzij jullie!
TOP
Groeten Nicolette
Geplaatst op 08-08-2010 20:44 door Marleen en Jozef en Tika uit Meulebeke West-Vlaanderen België

Nog nooit zo lekker gegeten ... nog nooit zo een gastvrijheid meegemaakt als bij Dina en Bennie in het Logementdoosje. Heel toevallig ontdekt op internet, onmiddellijk verliefd geworden aan de hand van hun website op de boerderij en de mooie natuur van het hoge Noorden van Friesland, maar woorden schieten ons te kort om te beschrijven hoe we het echt hebben beleefd ... dat moet je gewoon zelf eens meemaken. Een plaats om zeker eens terug te komen. Ook wij willen samen met alle andere gasten Dina en Bennie onderdompelen in een bad van goeie complimentjes. Wij maken alvast reclame in West-Vlaanderen bij familie en kennissen. Bedankt om ons zo te verwennen voor ons 30 jaar trouwjubileum. Ook voor onze hond was het een plezier om daar een paar dagen te mogen zijn. Wij komen alvast nog eens terug ...

Geplaatst op 07-08-2010 21:40 door Ilonka en MP

Hallo Bennie en Dina, we zijn vandaag, onaangekondigt, nog even bij jullie langs geweest om de laatste puntjes op de i te zetten voor ons vriendenweekend in september. We hebben afgelopen januari (ten tijde van 40 cm sneeuw) het programma voor ons weekend met jullie besproken. Wat we heel bijzonder vonden is dat jullie hetgeen we hebben besproken feilloos naar boven wisten te halen. Niet alleen ons programma bij jullie, maar eigelijk alle activiteiten die we dat weekend gaan doen. Nogmaals heel bijzonder, chapeau.
We kijken uit naar ons weekend bij jullie en na het lezen van de mooie woorden in de reacties van mensen die bij jullie hebben we er alleen nog maar meer zin in. Eigenlijk weten we nu al dat het niet meer stuk kan. (Als je toch besluit de biefstukken voor iedereen op de eerste avond te doen kom ik je met alle plezier helpen)
Tot gauw, groeten Ilonka en MP
Geplaatst op 04-08-2010 21:23 door Angelica & Arthur

Nogmaals super bedankt voor het verwen-arrangement afgelopen weekend!!
Wij, en onze honden vonden het geweldig, maar zij missen Bas wel een beetje!!!
Hopelijk kunnen jullie Bas en zijn Pa &Ma en de Duitse familie (Ralpf& zijn vrouw en zoon & hond Milu) mog de hartelijke groeten doen van uit Driebergen...
Groetjes, Arthur & Angelica, Spock & Bickel.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu