Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 25-05-2010 11:24 door Gonnie van der Veen

Beste Dina en Bennie,

Alle reacties hieronder gaan over de B&B, maar ook op camping Doosje is het errug leuk, we hebben vooral van de stilte genoten, geen auto's te horen. Waar vind je dat nog in nederland.
Wij hebben een paar hele fijne dagen gehad, met elke morgen vers gebakken broodjes van Dina.
Groet Bé en Gonnie
Geplaatst op 18-05-2010 22:16 door David en Lisan

Beste Dina en Bennie,
Wij zijn in de meivakantie een heerlijk verwenweekend bij jullie geweest en we hebben er van genoten. Heerlijk gegeten en heel veel kookinspiratie opgedaan. Al het eten geurde en smaakte even lekker. We zijn nog steeds aan het nagenieten!!
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen, al hopen we dat het dan iets beter weer is. Zo niet, dan is het ook goed.
Hartelijke groet van David en Lisan
Geplaatst op 29-04-2010 12:17 door evelien

goedemiddag lieve mensen wij kennen elkaar helemaal nog niet en we zijn er al zeker 6 maanden vol van ,de voor bereidingen etc.en steeds komt er weer wat tussen ,een val met de gevolgen schedelbasis,en wat er daarna nog komt,opname in een verpleeghuis,erg hoor!! maar nu gaat het wel beter, en Evelien moest geopereerd aan een heup ook dat is goed gekomen ,als je alleen bent moet je wel en 2 honden uit moet laten,dus lopen zonder krukken maar een rollator is dan het einde, de honden laat ik in Alkmaar als wij nu eind Mei gaan komen alleen die 2 Ragdolls neem ik mee ik weet niet waar ik er mee heen moet,,,maar ons verlangen wordt steeds groter we weten niets, dus het zal een grote verrassing gaan worden ,,tot ziens dan maar tot eind Mei,,,, Evelien(Mieke loopt wel met een rollator)
Geplaatst op 29-04-2010 07:41 door Mecheline

Hallo Bennie en Dina
Van de week langs geweest om ons te orienteren voor onze bewoners die hun vakantie bij jullie gaan vieren. Wat een geweldige plek. Iedere kamer heeft zijn eigen charme. De sfeer, de gastvrijheid, het uitzicht. We voelden ons nu al zo welkom dat we enorm veel zin hebben in deze vakantie. De bewoners verheugen zich op het bad (en de leiding ook) en ook dat de mannen en vrouwen hun eigen ruimte hebben is geweldig. Tot over een maand. Wij zijn begonnen met aftellen!
Geplaatst op 10-04-2010 17:36 door Bethe, Torsten und alle von Wohnbereich 4

Liebe Dina,lieber Benny
leider komme ich heute erst dazu mich bei euch zu melden.
Wir sind relativ gut in Kiedrich wieder angekommen.Für die Rückfahrt benötigten wir immerhin 11Stunden,da die A3 voll gespert war.
Unsere Bewohner sind noch immer begeistert und Günter möchte sofort zu euch zurück.
Auch uns hat der Alltag wieder aber wir reden immer noch von den schönen Tagen die wir bei euch hatten.
Viele liebe Grüße von uns allen und bleibt so wie ihr seid.
Es war wunderschön!!!!!!!!!!!!!

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu