Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 02-06-2010 20:57 door Esther, Boy & kinders

Hi Dina en Bennie,
Zo, eindelijk tijd om op mijn gemak een stukje te schrijven. In de meivakantie, net na moederdag, zijn wij 3 nachtjes bij jullie geweest. En wat hébben we genoten! Luka en Melle hebben fijn gespeeld met jullie kinderen (de jongste 2) en bebie Boaz was zeer content alleen al door het opsnuiven van de heerlijke sfeer. Vorige week hebben we één van de vele verrukkelijke voorgerechtjes uit jullie kook-repertoire gemaakt en als toetje aten we hangop! Leuk hoor. Heel even voelden we ons weer een beetje bij 'Doosje', ook al zitten we ruim 400 km verderop en loert na 10 meter de schutting van de buren ipv een weids uitzicht over de polders. Boy en ik komen zeker nog eens terug. Een romantisch uitje met z'n tweetjes is ook best eens leuk. Tot die tijd moeten we ons maar staande houden met een glaasje bij de vuurkorf in de tuin. En dan maar hopen dat de buren niet gaan klagen...
Lieve groeten van Boy, Esther, Luka, Melle & Boaz
Geplaatst op 31-05-2010 21:13 door hadewych comes

beste Dina en Bennie
nog een paar nachtjes slapen en dan komen we eraan!
Het schijnt ook nog mooi weer te worden, dus wat kunnen we nog meer wensen?
Tot donderdag.
Geplaatst op 25-05-2010 11:24 door Gonnie van der Veen

Beste Dina en Bennie,

Alle reacties hieronder gaan over de B&B, maar ook op camping Doosje is het errug leuk, we hebben vooral van de stilte genoten, geen auto's te horen. Waar vind je dat nog in nederland.
Wij hebben een paar hele fijne dagen gehad, met elke morgen vers gebakken broodjes van Dina.
Groet Bé en Gonnie
Geplaatst op 18-05-2010 22:16 door David en Lisan

Beste Dina en Bennie,
Wij zijn in de meivakantie een heerlijk verwenweekend bij jullie geweest en we hebben er van genoten. Heerlijk gegeten en heel veel kookinspiratie opgedaan. Al het eten geurde en smaakte even lekker. We zijn nog steeds aan het nagenieten!!
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen, al hopen we dat het dan iets beter weer is. Zo niet, dan is het ook goed.
Hartelijke groet van David en Lisan
Geplaatst op 29-04-2010 12:17 door evelien

goedemiddag lieve mensen wij kennen elkaar helemaal nog niet en we zijn er al zeker 6 maanden vol van ,de voor bereidingen etc.en steeds komt er weer wat tussen ,een val met de gevolgen schedelbasis,en wat er daarna nog komt,opname in een verpleeghuis,erg hoor!! maar nu gaat het wel beter, en Evelien moest geopereerd aan een heup ook dat is goed gekomen ,als je alleen bent moet je wel en 2 honden uit moet laten,dus lopen zonder krukken maar een rollator is dan het einde, de honden laat ik in Alkmaar als wij nu eind Mei gaan komen alleen die 2 Ragdolls neem ik mee ik weet niet waar ik er mee heen moet,,,maar ons verlangen wordt steeds groter we weten niets, dus het zal een grote verrassing gaan worden ,,tot ziens dan maar tot eind Mei,,,, Evelien(Mieke loopt wel met een rollator)

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu