Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 07-04-2010 19:02 door Walter en Debbie

Lieve Dina & Bennie

Weer terug in de bewoonde wereld en wat valt dat weer tegen na een geweldig weekend bij jullie. Het was een fijn thuiskomen een warm bad vanaf het moment dat we jullie erf op kwamen rijden. We hebben het zalig gehad.

Het was voor ons het eerste weekendje echt saampies en we zijn blij dat we dit op zo'n leuke en gezellige plek mochten doen. Niet alleen jullie ook Teun kon er wat van ;-)

Voor een ieder die het weten wil...dat liedje van kom in mijn bedstee mijn liefste zegt niets teveel...een hele ervaring.

Liefs en tot snel
Walter en Debbie
Geplaatst op 04-04-2010 12:16 door laura

Hoi Dinna en Bennie

We zijn een tijdje geleden bij jullie geweest, En wilde jullie nog even bedanken voor het geweldige weekend! En de geweldige lekker taart die je voor mijn vriend hebt gemaakt! Ik had een paar dagen van te voren nog gemailt of je een bijzondere taart wilde maken voor mijn vriend paul, omdat hij zoveel voor mij had gedaan, en dat wilde je doen, dat vond ik echt geweldig leuk. Bij onze eerst ontbijt op de kamer, kwam de geweldige mooie taart met hartjes en marcepijne roosjes, De taart zag er geweldig uit en hij smaakte ook nog eens heerlijk!! Ons weekend was compleet! geweldige kamer met bad, heerlijk eten en gezellige avonden met jullie bij de openhaard gehad. Een weekend om nooit meer te vegeten! we danken er nog vaak aan terug, ook aan de geweldige natuur bij jullie. We kwamen helemaal tot rust, Dit is echt een geweldig adres als je er lekker tussen uit wilt en van heerlijk eten en gezelligheid houd!!! Nogmaals Bedankt voor het ongeloofelijk weekend!!! Groetjes van Laura en Paul uit Spijkenisse.
Geplaatst op 01-04-2010 10:21 door Linda Wassing - Schilperoort

Enkele maanden geleden verbleven wij in jullie prachtige omgebouwde boerderij. Het concept is uniek, verschillende kamer/appartementen naast elkaar in een open ruimte, maar hebt zodra je de deur van je kamer dichttrekt volledige privacy, met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Een oase van rust en een geweldige culinaire verrassing. De kleine gezellige bankjes in de keuken, die sfeervol aangelkeed zijn, maken het diner tot een feest. Aan alles wordt gedacht, na het diner een afzakkertje bij het haardvuur in het midden van de schuur, in comfortabele stoelen en een dekentje voor de voeten. Een concept uit duizenden, met veel zorg en liefde uitgevoerd! Wij komen zeker terug!
Linda en Ivo Wassing
Geplaatst op 01-04-2010 09:37 door Marlis Akkerman-D O O S E

Op zoek naar een plek waar wij ons kunnen verstoppen en heerlijk rustig kunnen vieren, dat wij het al 25 jaar met elkaar uithouden, kwamen wij meerdere plekjes tegen op internet. Maar mijn achternaam en de naam van jullie plekje leek mij een "hint". De mooie fotos en de heerlijke gerechten nodigen uit, om bij jullie te komen. Maar helemaal over de streep waren wij na het vriendelijke contact met Dina en haar belofte, ons een keer helemaal te verwennen. Wij komen eraan en wij verheugen ons nu al !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tot juni
Geplaatst op 01-04-2010 08:30 door anja van 't slot

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we bij jullie waren, ik heb de vernieuwde site eens bekeken en het is nog leuker geworden. Wat een werk zullen jullie gehad hebben. Wat is de algemene ruimte met haard ook mooi geworden. Wij hebben erg genoten bij jullie, van alles eigenlijk; gastvrijheid, ongecompliceerd, dieren, lekker eten, kortom de moeite waard!
groetjes, Anja van 't Slot

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu