Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 29-04-2010 07:41 door Mecheline

Hallo Bennie en Dina
Van de week langs geweest om ons te orienteren voor onze bewoners die hun vakantie bij jullie gaan vieren. Wat een geweldige plek. Iedere kamer heeft zijn eigen charme. De sfeer, de gastvrijheid, het uitzicht. We voelden ons nu al zo welkom dat we enorm veel zin hebben in deze vakantie. De bewoners verheugen zich op het bad (en de leiding ook) en ook dat de mannen en vrouwen hun eigen ruimte hebben is geweldig. Tot over een maand. Wij zijn begonnen met aftellen!
Geplaatst op 10-04-2010 17:36 door Bethe, Torsten und alle von Wohnbereich 4

Liebe Dina,lieber Benny
leider komme ich heute erst dazu mich bei euch zu melden.
Wir sind relativ gut in Kiedrich wieder angekommen.Für die Rückfahrt benötigten wir immerhin 11Stunden,da die A3 voll gespert war.
Unsere Bewohner sind noch immer begeistert und Günter möchte sofort zu euch zurück.
Auch uns hat der Alltag wieder aber wir reden immer noch von den schönen Tagen die wir bei euch hatten.
Viele liebe Grüße von uns allen und bleibt so wie ihr seid.
Es war wunderschön!!!!!!!!!!!!!
Geplaatst op 07-04-2010 19:02 door Walter en Debbie

Lieve Dina & Bennie

Weer terug in de bewoonde wereld en wat valt dat weer tegen na een geweldig weekend bij jullie. Het was een fijn thuiskomen een warm bad vanaf het moment dat we jullie erf op kwamen rijden. We hebben het zalig gehad.

Het was voor ons het eerste weekendje echt saampies en we zijn blij dat we dit op zo'n leuke en gezellige plek mochten doen. Niet alleen jullie ook Teun kon er wat van ;-)

Voor een ieder die het weten wil...dat liedje van kom in mijn bedstee mijn liefste zegt niets teveel...een hele ervaring.

Liefs en tot snel
Walter en Debbie
Geplaatst op 04-04-2010 12:16 door laura

Hoi Dinna en Bennie

We zijn een tijdje geleden bij jullie geweest, En wilde jullie nog even bedanken voor het geweldige weekend! En de geweldige lekker taart die je voor mijn vriend hebt gemaakt! Ik had een paar dagen van te voren nog gemailt of je een bijzondere taart wilde maken voor mijn vriend paul, omdat hij zoveel voor mij had gedaan, en dat wilde je doen, dat vond ik echt geweldig leuk. Bij onze eerst ontbijt op de kamer, kwam de geweldige mooie taart met hartjes en marcepijne roosjes, De taart zag er geweldig uit en hij smaakte ook nog eens heerlijk!! Ons weekend was compleet! geweldige kamer met bad, heerlijk eten en gezellige avonden met jullie bij de openhaard gehad. Een weekend om nooit meer te vegeten! we danken er nog vaak aan terug, ook aan de geweldige natuur bij jullie. We kwamen helemaal tot rust, Dit is echt een geweldig adres als je er lekker tussen uit wilt en van heerlijk eten en gezelligheid houd!!! Nogmaals Bedankt voor het ongeloofelijk weekend!!! Groetjes van Laura en Paul uit Spijkenisse.
Geplaatst op 01-04-2010 10:21 door Linda Wassing - Schilperoort

Enkele maanden geleden verbleven wij in jullie prachtige omgebouwde boerderij. Het concept is uniek, verschillende kamer/appartementen naast elkaar in een open ruimte, maar hebt zodra je de deur van je kamer dichttrekt volledige privacy, met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Een oase van rust en een geweldige culinaire verrassing. De kleine gezellige bankjes in de keuken, die sfeervol aangelkeed zijn, maken het diner tot een feest. Aan alles wordt gedacht, na het diner een afzakkertje bij het haardvuur in het midden van de schuur, in comfortabele stoelen en een dekentje voor de voeten. Een concept uit duizenden, met veel zorg en liefde uitgevoerd! Wij komen zeker terug!
Linda en Ivo Wassing

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu