Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 05-08-2015 20:40 door Uw naam Marjet van Kemenade

Uw reactie zojuist terug van dit gezellige logement en we missen het nu al! Heel gastvrij ontvangen door gastheer en gastvrouw Bennie en Dina. Gekampeerd op een mooi rustig terrein met alle faciliteiten en gemak van Het logement binnen. Heerlijk opwarmen bij de open haard, gezelligheid 's avonds en een superlekker diner en uitgebreid ontbijt. We komen hier graag terug.
Geplaatst op 29-07-2015 09:41 door Ineke Smit - Fledderus

Afgelopen maandag met onze lieve vrienden en hun kinderen (4 volwassenen en 5 kids) een high tea gedaan. Wat hebben we genoten, alles was tot in de puntjes verzorgd, van mooie thee kopjes tot over heerlijke alles zelf gemaakte hapjes. Zeker een aanrader!!! Een ontspannen sfeer, ik zeg DOEN!
Geplaatst op 29-06-2015 12:05 door Theo en Liz

Boeken is ons advies!
Fantastisch en je zult er geen spijt van krijgen. Wij genieten volop na van dit super logement, dat in een schitterende omgeving ligt. Rust bij Doosje en verrukkelijk eten. Alles klopt.
Doosje staat in onze Top 3 en als het ons lukt, komen we voor onze emigratie nog een keer terug.
Dank Dina en Bennie en jullie kinderen.
CHAPEAU
Geplaatst op 24-06-2015 15:44 door Aad en Mia Boering

Net terug van een paar heerlijke dagen in jullie bed en breakfast. We logeerden in de Steenuil. Een verblijf met een prachtig groots uitzicht. De ontvangst was hartverwarmend, het zitten bij de open haard een genot, het heerlijke eten door de gastvrouw klaargemaakt een streling voor de tong. De passie en de liefde waarmee jullie je bedrijf runnen sprak uit alles. Heel hartelijk bedankt, we komen vast en zeker nog eens terug.
Geplaatst op 23-06-2015 21:43 door Harry, Jolanda, Angela, Aad en Mia

Zitten nu met de beentjes omhoog bij de openhaard te uitbuiken van het heerlijke Wisky menu verzorgt door Dina en Bennie. Het is echt heerlijk kamers heel mooi en allemaal verschillend. Super gezellig. En complimenten voor gastheer en gastvrouw. Wij komen zeker terug. Echte aanrader.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu