Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 14-06-2015 17:42 door Wouter en Maria

Heerlijk verblijf gehad. Genoten van de prachtige kamer het heerlijke eten en niet te vergeten het warme onthaal. Een aanrader voor een ieder die van genieten houdt.
Geplaatst op 02-06-2015 11:21 door Grietje Boxum

Wat een verwennerij afgelopen weekend! 12 drukke dames met hun eigenaardigheden zo tevreden te stellen....complimenten. Wat zal het zondagavond stil zijn geweest ;-) Heerlijke tapas op vrijdagavond rond de open haard, zaterdag culinair genieten aan de kasteeltafel en zondag high tea tot we geen pap meer konden zeggen. Oja, en dan de ontbijtjes en het lekkere slapen nog. 'k Vergeet vast wat, maar het was super.Wellicht dat er meer klandizie uit de gemeente komt waar buurtschap Doosje onder valt. ik heb collega-smulpapen ingeseind.
Geplaatst op 15-05-2015 08:39 door Johannes

Weekend van 1 mei mogen verblijven in jullie fantastische B&B wat hebben we genoten van deze mini vakantie. Heerlijk gegeten, geslapen en genoten van de prachtige omgeving. Het in de watten leggen van jullie gasten is een natuurtalent en ook de whiskey,s waren een aanrader. Tot ziens !
Geplaatst op 11-05-2015 21:50 door Tineke

Zaterdag voor Moederdag uitgenodigd door mijn dochters voor een heerlijke, gezellige high tea. Zittend bij de open haard genoten van heerlijke, verrassende lekkernijen, zoals bonbons, scones, brownies enz enz. Ik zal niet alles verklappen, laat je verrassen! De sfeer erg ontspannend . Een echte aanrader!
Kom vast eens terug met vriendinnen.
Geplaatst op 23-02-2015 15:12 door wil cranenburg

ik vond niks aan de omgeving, de kamer, het ontvangst, de keuken, de workshop, het eten, de sfeer, de activiteiten, de gastvrijheid en heel ons verblijf aan te merken. en das toch wel jammer , want wij Nederlanders zeuren toch graag ergens over. maar ons lange weekend was perfect verzorgd. wij ( gezin met 3 grote kinderen 2x18 en 1x13) hebben ons heel erg goed vermaakt dankzij de uitstraling van het verblijf en de gastvrijheid en goede zorgen van gastvrouw en gastheer. de kookkunsten van Dina, pijl en boog schieten met Bennie, work-shop bonbons maken, paardrijden het was geweldig, bedankt.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu