Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 20-02-2015 21:53 door Uw naam Antoinette Vermeer

We hebben een heerlijk weekend gehad,samen met onze vrienden. We hebben gelachen en genoten van de tapas workshop. Sfeervol bij de openhaard al dit lekkers opgegeten.Mooie ruime kamers en zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Als afsluiting een lekker ontbijt.
Kortom helemaal top.
Geplaatst op 18-02-2015 18:56 door Uw naam Karin Butter-Winters

Wat doet de inrichting ons denken aan de vele vakanties naar Schotland en vooral de woonkamer met die gezellige open haard!
Geplaatst op 14-02-2015 14:51 door Diana

Bennie en Dina, Gefeliciteerd met zo'n mooi programma, Jullie waren aan elkaar gewaagd in positieve zin. Super dat we het zo konden bekijken, het is nog weer mooier geworden.
Groet van Gerrit, Diana en de kinderen
Geplaatst op 14-02-2015 12:48 door Fenna Elzinga

Wat hebben jullie een geweldige b&b! Gisteren de aflevering op Max gezien en daarna hebben we jullie direct opgezocht. Hele mooie en overzichtelijke website ook! Wij zijn vast van plan om eens langs te komen.... Hartelijke groeten,
Seije en Fenna Elzinga uit Roden, Drenthe.
Geplaatst op 14-02-2015 12:44 door Johan Stummel

Hallo Dina en Bennie,

Vanochtend uitzending gemist gekeken van Bed & Breakfast. Mooie aflevering waarin jullie jezelf mooi gepresenteerd hebben maar niet anders dan we jullie een paar weekenden geleden zelf hebben meegemaakt. Verder leek het wel of ze de deelnemers precies op elkaar afgestemd hadden, zo goed leek iedereen bij elkaar te passen. We komen graag nog eens terug (maar dan lekker met ons tweetjes) om de bedstee uit te proberen.

Groetjes, Johan en Inez Stummel
(ps, de frambozenjam is heerlijk)

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu