Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 24-06-2015 15:44 door Aad en Mia Boering

Net terug van een paar heerlijke dagen in jullie bed en breakfast. We logeerden in de Steenuil. Een verblijf met een prachtig groots uitzicht. De ontvangst was hartverwarmend, het zitten bij de open haard een genot, het heerlijke eten door de gastvrouw klaargemaakt een streling voor de tong. De passie en de liefde waarmee jullie je bedrijf runnen sprak uit alles. Heel hartelijk bedankt, we komen vast en zeker nog eens terug.
Geplaatst op 23-06-2015 21:43 door Harry, Jolanda, Angela, Aad en Mia

Zitten nu met de beentjes omhoog bij de openhaard te uitbuiken van het heerlijke Wisky menu verzorgt door Dina en Bennie. Het is echt heerlijk kamers heel mooi en allemaal verschillend. Super gezellig. En complimenten voor gastheer en gastvrouw. Wij komen zeker terug. Echte aanrader.
Geplaatst op 14-06-2015 17:42 door Wouter en Maria

Heerlijk verblijf gehad. Genoten van de prachtige kamer het heerlijke eten en niet te vergeten het warme onthaal. Een aanrader voor een ieder die van genieten houdt.
Geplaatst op 02-06-2015 11:21 door Grietje Boxum

Wat een verwennerij afgelopen weekend! 12 drukke dames met hun eigenaardigheden zo tevreden te stellen....complimenten. Wat zal het zondagavond stil zijn geweest ;-) Heerlijke tapas op vrijdagavond rond de open haard, zaterdag culinair genieten aan de kasteeltafel en zondag high tea tot we geen pap meer konden zeggen. Oja, en dan de ontbijtjes en het lekkere slapen nog. 'k Vergeet vast wat, maar het was super.Wellicht dat er meer klandizie uit de gemeente komt waar buurtschap Doosje onder valt. ik heb collega-smulpapen ingeseind.
Geplaatst op 15-05-2015 08:39 door Johannes

Weekend van 1 mei mogen verblijven in jullie fantastische B&B wat hebben we genoten van deze mini vakantie. Heerlijk gegeten, geslapen en genoten van de prachtige omgeving. Het in de watten leggen van jullie gasten is een natuurtalent en ook de whiskey,s waren een aanrader. Tot ziens !

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu