Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 11-05-2015 21:50 door Tineke

Zaterdag voor Moederdag uitgenodigd door mijn dochters voor een heerlijke, gezellige high tea. Zittend bij de open haard genoten van heerlijke, verrassende lekkernijen, zoals bonbons, scones, brownies enz enz. Ik zal niet alles verklappen, laat je verrassen! De sfeer erg ontspannend . Een echte aanrader!
Kom vast eens terug met vriendinnen.
Geplaatst op 23-02-2015 15:12 door wil cranenburg

ik vond niks aan de omgeving, de kamer, het ontvangst, de keuken, de workshop, het eten, de sfeer, de activiteiten, de gastvrijheid en heel ons verblijf aan te merken. en das toch wel jammer , want wij Nederlanders zeuren toch graag ergens over. maar ons lange weekend was perfect verzorgd. wij ( gezin met 3 grote kinderen 2x18 en 1x13) hebben ons heel erg goed vermaakt dankzij de uitstraling van het verblijf en de gastvrijheid en goede zorgen van gastvrouw en gastheer. de kookkunsten van Dina, pijl en boog schieten met Bennie, work-shop bonbons maken, paardrijden het was geweldig, bedankt.
Geplaatst op 20-02-2015 21:53 door Uw naam Antoinette Vermeer

We hebben een heerlijk weekend gehad,samen met onze vrienden. We hebben gelachen en genoten van de tapas workshop. Sfeervol bij de openhaard al dit lekkers opgegeten.Mooie ruime kamers en zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Als afsluiting een lekker ontbijt.
Kortom helemaal top.
Geplaatst op 18-02-2015 18:56 door Uw naam Karin Butter-Winters

Wat doet de inrichting ons denken aan de vele vakanties naar Schotland en vooral de woonkamer met die gezellige open haard!
Geplaatst op 14-02-2015 14:51 door Diana

Bennie en Dina, Gefeliciteerd met zo'n mooi programma, Jullie waren aan elkaar gewaagd in positieve zin. Super dat we het zo konden bekijken, het is nog weer mooier geworden.
Groet van Gerrit, Diana en de kinderen

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

aanbieding voor de maand maart!

Buitenkansje als je nu boekt! Tijdens de nog vrije mogelijkheden in de maand maart: een overnachting met...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu