Een reactie plaatsen in het gastenboekReacties van anderen


Geplaatst op 09-08-2014 20:34 door Roeland, Lea en Job

Een heerlijke week hebben we bij jullie op de camping gehad. Vooral het gitaarspel en zang van de neven/broers (Lucas, Gavin en Iain) bij het kampvuur zorgde voor een perfecte afsluiting van een dag. Dank daarvoor!
Geplaatst op 23-05-2014 00:45 door irene

vanmiddag een high tea workshop gehad met mn collega's. wat was het super. zo ongelooflijk genoten. dina, wat blijf je kalm met al die kakelende dames in je keuken :-)
vanmiddag heerlijk buiten gezeten, genoten van alle heerlijke hapjes en het uitzicht.
tot gauw :-).
groetjes irene
Geplaatst op 05-04-2014 21:44 door Paul en Anita

Lieve Dina en Bennie, de 2 verjaardagsfeesten waren afgelopen week extra verrassend door het ons welkom voelen, de verwennerijen en als hoogtepunten de High Tea, de lekkere familiediners en het vliegerfestijn op Schier. Dit was een topidee. Tot een volgende keer!
Geplaatst op 31-03-2014 11:37 door Johan en Monique

Afgelopen weekend hebben wij heerlijk gegeten bij Logement Doosje. De eigenaren waren super vriendelijk en gezellig !!! Voorafgaande aan het eten hebben we heerlijk bij de openhaard gezeten met een borreltje. Het eten was fantastisch, echt super lekker.Wij willen Dina en Bennie dan ook hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid en de gezellige gesprekjes....we komen zeker een keer terug!!!!
Geplaatst op 10-03-2014 13:07 door sanne

Gisteren samen met mijn vriend een high tea gedaan in het doosje. Het onthaal was vriendelijk, super vrije gastvrouw en heer. Ook de locatie is super, lekker rustig en vrij uitzicht, ook nog even een rondleiding gehad door een aantal kamers. Het is een super mooie boerderij met veel leuke details en spulletjes er in. De high tea zelf was ook super verzorgd, veel soorten tea en de zoete en hartige dingen waren ook heerlijk, wat wil je ook anders, alles wordt zelf gemaakt.! Ik kom zeker nog een keer terug, het is een echte aanrader.

 


Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852 TE Warfstermolen
M. 06 51 95 17 88
E. info@logementdoosje.nl

Een puur gevoel

Omdat koken onze passie is, vinden wij het leuk onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Ook kun je workshops volgen of genieten van een heerlijke high tea!

Lees verder

Nieuws

contact via mail

 We hebben momenteel een mail probleem, er word aan gewerkt. Wilt u voor informatie en/of...
Lees verder

Last minutes

Er op het laatste moment nog even extra voordelig tussenuit? Bekijk onze last minutes!
Bekijk nu